SkyShield


E-ÚTDÍJ MEGOLDÁSUNK

2013. július 1-jétől hazánkban is bevezették a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszert, amely a magyar úthálózat (autópályák, autóutak és főutak) kijelölt, összesen 6500 km (2013. december 1-jétől) hosszú szakaszaira vonatkozik. A megtett úttal arányos díjfizetés mértéke függ a használatba vett út kategóriájától, a gépjármű kategóriájától (J2, J3, J4) és környezetvédelmi besorolásától is. A díjfizetési kötelezettség a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg feletti tehergépkocsikra, vontatókra (ideértve a nyerges vontatót is), valamint az ilyen gépjárműből és az általa vontatott pótkocsiból, félpótkocsiból álló járműszerelvényekre. A rendszerben a tengelyszám alapján három kategóriát különböztetünk meg (J2, J3, J4). A tengelyek száma az úthasználat során is módosítható bizonyos feltételek mellett.

EGYSZERŰ MEGOLDÁST KÍNÁLUNK

 1. Fedélzeti eszköz a SkyShield-től
 2. Regisztráció a https://www.hu-go.hu portálon

A SkyShield Magyarország Kft – mint az útdíj bevallására alkalmas eszközök hivatalos értékesítője és forgalmazója – által biztosított fedélzeti eszköz (úgynevezett On Board Unit, röviden OBU) segítségével minden leendő és meglévő ügyfelünk eleget tud tenni díjfizetési kötelezettségének.

A felhasználók előre történő számlafeltöltéssel biztosíthatják a fedélzeti eszközeink által követett útvonalak használati díját, ami lényegesen könnyebb megoldás, mint minden alkalommal viszonylati jegyet vásárolni.

A rendszer használatához regisztráljon a HU-GO útdíj fizetési rendszer internetes ügyfélszolgálati portálján.

Útmutató: https://www.hu-go.hu/files/document/document/5594/Umutat-a-fedlzeti-eszkz-obu-regisztrcijhoz.pdf

TOVÁBBi ELŐNYŐK

 • Díjmentes E-útdíj adatszolgáltatás a NÚSz. felé
 • Díjmentes offline adatgyűjtés a jogszabálynak megfelelően
 • Opcióként javasoljuk — most kedvezményes áron — CAN-FMS illesztőnket, aminek segítségével valósidejű információk nyerhetők ki a gépjármű számítógépéből közvetlenül, mint pl. üzemanyagszint, fogyasztás, gépjármű-állapot.

MÁR HAVI 2990 FT-TÓL

A 10 másodperces mintavételezést biztosító alapszintű flottakövető megoldásunk díjmentes e-útdíj bevallási szolgáltatást foglal magában. A rendszer használatához szükséges fedélzeti eszköz kapcsán egyszeri költséggel kell számolni, míg szolgáltatásunk havi díja függ a flotta nagyságától, földrajzi korlátoktól és egyéb igénybe vehető plusz szolgáltatásoktól.

Pontos ajánlatkéréshez keresse ügyfélkapcsolati menedzserünket!

Díjak (nettó):
Fedélzeti (nyomkövető) egység: 34 990,- Ft
Havi díj belföldön: 2 990,- Ft
Havi díj nemzetközi használat esetén: 4 990,- Ft


Kondíciók:
 • Díjmentes beszerelés Budapesten és Sóskúton, kérés esetén, helyszínen (kedvezményes kiszállási díj ellenében, Magyarország teljes területén)
 • Belföldön 10 másodperces mintavételezési idő
 • Szerződés és garancia futamideje: 24 hónap (12 hónapos konstrukciónkról érdeklődjön ügyfélkapcsolati menedzsereinknél)
 • Gépjármű fedélzeti eszközeink (OBU, On Board Unit) , a TÜV Rheinland, illetve a teljes Európai Unióra kiterjedő "E7" minősítéssel rendelkeznek.
 • Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek.

3 E, A FLOTTAKÖVETÉSEN TÚL

E-útdíj, E-menetlevél, E-statisztika: flottakövetési megoldásaink az útdíj-bevalláson kívül további előnyöket foglalnak magukban. Az általunk biztosított elektronikus menetlevél hivatalosan elfogadott és alkalmazható sajátszámlás közúti áruszállítás esetén. A SkyShield Kft. a jogszabályoknak megfelelően tudja teljesíteni az elektronikus menetlevéllel kapcsolatos kötelezettségeket. A folyamatos nyomkövetésből származó adatokból hasznos információk és statisztikák nyerhetők ki a vállalkozás üzletmenetéről.

HIVATALOS INFORMÁCIÓK ÉS TUDNIVALÓK

Azonnali Ajánlatkérés

 • Mobil: +36 70 377 5347
 • Telefon: +36 (1) 347 1237


Műholdas flottakövetés, elektronikus menetlevél, elektronikus útdíj fizetés,
HU-GO, sofőr azonosítás, üzemanyag fogyasztás, üzemanyag lopás, nyomkövetés, útvonal optimalizálás