SkyShield

TERVEZÉS – MEGVALÓSULÁS - KONTROLL

Ha Ön is ennek tudatában irányítja vállalkozását, akkor új rendszerfunkciónkat Önnek fejlesztettük ki.

TERVEZÉS – MEGVALÓSULÁS - KONTROLL

Tervezés

A műholdas járműkövető rendszer kezelőpaneljén meghatározhatja munkatársai napi feladatait, a munkafázisok sorrendjét, és a partnerek látogatásához szükséges útvonalakat.

TERVEZÉS – MEGVALÓSULÁS - KONTROLL

Megvalósulás

A járműkövető rendszer kezelőfelületén, vagy akár bármely okos eszközén valós időben követheti a járművek útvonalait, megállásait, sebességét, vagy akár az üzemanyag fogyasztását. A munkatárs okos eszközén azonnal megjelenik a kiosztott feladat. Annak elvégzéséről, problémák jelentkezésekor annak részleteiről szöveges üzenetben tájékoztathatja felettesét.

Kontroll

A feladat befejeztével lezárhatja a munkafázist, jelezve ezzel annak megvalósulását, pontos idejét. Az ellenőrzés alatt akár a tervezett – megtett útvonalat, akár az állásidőt, vagy a problémakezelést ellenőrizheti a feladatkezelő.

TERVEZÉS – MEGVALÓSULÁS - KONTROLL
A műholdas járműkövetés ma már nem luxus!

HIEDELMEK ÉS TÉNYEK….A GPS VILÁGBÓL

HIEDELMEK ÉS TÉNYEK….A GPS VILÁGBÓL

A GPS, (Global Positioning System) egy olyan mesterséges holdakon alapuló navigációs rendszer, amelynek segítségével a földfelszín bármely pontján pontosan meghatározhatóak a navigációhoz szükséges adatok, a pillanatnyi tartózkodási hely, a sebesség és az időpont.

Hiedelem: A köztudatban kizárólag a közlekedést, tájékozódást segítő navigációs készülékeket nevezik GPS-nek.

Tény: A technológia ugyanaz, azonban a műholdas helymeghatározás, gépjárműkövető rendszere mögött lényegesen komolyabb, részletesebb információbázis áll, amely hathatós segítséget jelenthet a gépjárművek üzemeltetési költségeinek csökkentése szempontjából.

Hiedelem: A műholdas nyomkövetés luxus, melyet csak azok a magánszemélyek és (vagy) cégek engedhetnek meg maguknak, akik átlag feletti jövedelemmel, (árbevétellel) rendelkeznek.

Tény: A rendszer (eszköz) egyszeri beépítési, telepítési költsége alig több mint 3 havi BKV utazási bérlet ára, amely néhány hónap alatt visszatérül. Havi rendszerhasználati díja pedig egy 10 napos autópálya használat árával megegyező.

Hidedelem: A GPS nyomkövető rendszer csupán arra való. hogy megmutassa a gépjármű aktuális helyzetét.

Tény: A teljesség igénye nélkül.

 • Munkaidő elszámolás
 • Azonnali állapot-megtekintés (megállt/elindult/úton/gyújtáson- várakozik)
 • Megtett szakaszok/megállók megtekintése (visszamenőleg, és aktuálisan is)
 • Hivatalos és magán útvonalak elkülönítése
 • SMS riasztások (lopásriasztás) SOS gomb funkció (sofőr által elérhető)
 • Azonnali gépjárműblokkolás (akár egy sms-sel)
 • Geo-Kerítés (zóna elhagyása esetén SMS riasztás, akár járműtiltással)
 • SMS, IVR, és e-mail riasztások (sebességhatár túllépés, illetéktelen ajtónyitás, benzinszint csökkenés, raktérfigyelés, tetszőleges beállítható események)
 • Raktér hőmérsékletmonitorozás
 • Útnyilvántartás generálása
 • E-menetlevél
 • Komplex flottakezelő modul (emlékeztető műszaki vizsgákról, karbantartásokról, éves futási keret figyelés, stb.)
 • Partnerkezelés, POI (útnyilvántartáshoz)
 • Statisztikák
 • Költségkezelő modul – Segítségével gépjárművenként (és, vagy) gépjármű vezetőnként dokumentálható minden kiadás, mely a gépjáműpark üzemeltetésével kapcsolatos. Az adatok PDF, vagy XLS formátumban menthetők, és visszakereshetők.(üzemanyag, adalékanyagok, autópálya használati díjak, KGFB, javítási, szervizelési költségek, stb.)
HU-GO nyomkövető

A nyomkövető alkalmazása lehetővé teszi azt a kényelmet, hogy amennyiben 3,5 tonna feletti járművet üzemeltet, nem kell előre megtervezett útvonalon haladnia, viszonylati jegyért sorban állnia a benzinkutakon. Bárhol haladhat, rendszerünk segítségével mi „tépjük” a jegyet Ön helyett, pontosan az adott útszakasznak megfelelően. Nincs több idegeskedés, sorban állás, büntetés!

 • E-útdíj fizetés, bevallás
 • Fedélzeti eszköz – mint – E-útdíj „kassza”


Hiedelem:
Egy ilyen rendszerrel sokat kell foglalkozni, telepíteni, frissíteni, hozzáértő munkaerő szükséges a használatához

Tény: A rendszer használata egyszerű böngészőből, bármilyen internet alapon működő felületről indítható,(akár okos telefonról) és mivel a Goggle Maps térkép technológiát alkalmazza, mindig naprakész, friss adatokat szolgáltat. A költségelemzés menüpontot alkalmazva akár egy adminisztratív munkaerő is helyettesíthető, hiszen egyetlen gombnyomással lekérdezhető, hogy egyetlen gépjármű vagy akár a teljes gépjárműpark adott időszakban mekkora költséget jelentett a vállalkozásnak.(Üzemanyag, úthasználat, karbantartások, adalékanyagok, büntetések, stb.)

Honnan tudjuk, mikor, ki vezeti a céges autót? … avagy amit a Gépjármű vezető felismerő rendszerekről tudni kell.

Egy gépjárműparkkal rendelkező cégnél a Műholdas járműkövetés, flottafelügyelet már elengedhetetlen. A SkyShield rendszerének használatával napi 24 órás távfelügyelet biztosítható a gépjárművek felett. A sofőr azonosítás funkció a Műholdas nyomkötő rendszerek opcionális szolgáltatásai közé tartozik.

A gépjármű vezetőjének azonosítása egyrészt biztonsági szempontokat szolgálhat, másrészt akkor hasznos, amikor egy cég nyomon kívánja követni a sofőrök munkáját. Lopásvédelemi funkció is egyben, hiszen az azonosítás hiánya nélkül, a jármű nem indul el, illetve riasztást küld a rendszer, ha valaki azonosító használata nélkül vagy hibás kóddal akarta elindítani a kocsit. Azoknak a cégeknek előnyös ez a szolgáltatás, amelyek külön szeretnék kezelni a sofőrök menet teljesítményét. Ennek megfelelően az útnyilvántartás lekérdezése esetén az útszakaszokhoz hozzá lesznek rendelve a sofőrök nevei is. Sofőrazonosítás funkció segítségével a sofőrök adminisztrálásán túl járművezetőnkénti lekérdezéseket készíthetünk. Például, hogy melyik autót ki, mikor vezette, vagy, hogy melyik sofőr mennyit vezetett. A kapott adatoknak köszönhetően egyszerűsödik a bér és a költségelszámolás.

Sofőrazonosítás lehetőségei
Azonosító (RFID) kártya:

Sofőrazonosítás lehetőségei

A kártya személyhez köthető, így egyértelmű, melyik sofőr, melyik autót használta, illetve lopásvédelem esetén a kártya nélkül nem indul el az autó. A statisztikai adatok lekérdezésekor arra is van lehetőség, hogy ne csak autóra, hanem egy adott sofőrre kérjünk kimutatást, mikor, melyik autót használta, mennyit és hová utazott vele, milyen partnereknél állt meg, mennyi időt töltött ott stb.

Lopásvédelem esetében kérhető aktív vagy passzív kártya. Az aktív kártyánál elegendő, ha a kártya nálunk van (zsebben, táskában, stb.) a rendszer felismeri azt. A passzív kártyát a megfelelő ponthoz kell közelíteni, hogy érzékelje a jelenlétet. Flották, kulcsos autók esetén egy gépjárműhez több kártya is tartozhat. Természetesen a már meglévő céges beléptető kártyákat is lehet használni sofőrazonosításhoz.

Sofőrazonosítás lehetőségei

Lehetőség van egy mágnes (Dallas) kulcs segítségével is a sofőrazonosításra. Indításkor, a mágnes kulcs használatának köszönhetően, a rendszer automatikusan hozzárendeli a járműhez az aktuális sofőrt. Ehhez egy érzékelő beszerelésére szükség van. Az érzékelőnek a végét kivezetik a gépjármű műszerfalából és ehhez az érzékelő ponthoz kell érinteni a sofőrazonosító mágnes kulcsot. Az érzékelő azonnal adatokat küld a rendszernek, az autó használójáról, annak jogosultságáról, és adatairól.

Próbálja ki rendszerünket 30 napig díjmentesen, győződjön meg a felhasználás lehetőségeiről, és előnyeiről működés közben.

Méhészgazdák számára kifejlesztett megoldásunk

Bizonyára az Ön számára sem ismeretlen az, hogy a méh-, illetve kaptárlopások egyre gyakoribbak, az éves kár országszerte mintegy 40-50 millió forint. A megelőzés azért is különösen fontos, mert ez a bűncselekmény nem csak jelentős anyagi kárt, hanem a termelés végét, vagy akár egy vállalkozás befejezését is jelentheti a meglopott méhészek számára.

Méhészgazdák számára kifejlesztett megoldásunk

Kifejlesztettünk az Ön számára egy Műholdas helymeghatározó és követő rendszert (GPS). A nyomkövető rendszer használatával lehetősége van időben észlelni a lopási kísérletet, annak bekövetkeztekor pedig nyomon követheti a tolvajt pontosan oda, ahova az eltulajdonított kaptárt elhelyezte. Az eszköz méreténél fogva (10x15x10cm) a kaptárba könnyen elhelyezhető. Áramellátását egy apró akkumulátor nyújtja, amely egyetlen feltöltéssel 1 hónapig biztosítja az eszköz működését. A rendszer adatai egy egyszerű kezelőfelületen ellenőrizhetőek. Hetente két alkalommal a web felületen, és mobilkészüléken jelzés látható annak kontrollálása céljából, hogy a működés kifogástalan, a kaptárok a helyükön vannak. Illetéktelen mozdításkor SMS üzenetben érkezik a riasztás a tulajdonosnak. Amennyiben 50 méteres sugarú körnél nagyobb távolságra kerül az adott kaptár, a rendszer aktiválódik, és a tolvaj tudta nélkül elvezeti a tulajdonost a tett színhelyére. A lemerült akkumulátor 180 perc alatt újra, maximális állapotúra tölthető, melyre bármilyen 12 Volt teljesítményű akkumulátor töltő alkalmas.

Méhészgazdák számára kifejlesztett megoldásunk

Kérés, igény esetén lehetőség van a kaptárok összeköttetésére a nyomkövető rendszerhez csatlakoztatva. Ezek megszakítása esetén szintén azonnali riasztást kaphat a tulajdonos, időben felfedezve a lopási kísérletet.

Tisztelt Leendő Partnerünk! Szeretné bővíteni tevékenységi körét? Üzleti partnereinek számát akarja növelni? Meglévő ügyfélkörét kívánja újdonsággal kiszolgálni? Kockázat és befektetésmentes lehetőségben gondolkodik?

Legyen Ön is a SkyShield Magyarország Kft. Informatikai Gépjárműkövető Rendszerének viszonteladói partnere!

Amit biztosítunk:

 • A nyomkövetési piacon több tekintetben egyedülálló termék képviseleti forgalmazási joga
 • A termék és szolgáltatás működésének oktatása, továbbképzése
 • Teljes informatikai háttértámogatás a rendszer kezelőfelületének használatához
 • SkyPlatform igény esetén részleges testre szabása
 • Ügyfélkezeléshez szükséges adminisztrációs felület kialakítása
 • Együttműködési lehetőség biztosítása további alkalmazási területek kiterjesztésére
 • Marketing támogatás, web felület kialakításában együttműködés biztosítása
 • Garanciavállalás a beépítendő eszközökre
 • Stabil jövedelem (jutalék)

Kérjen bővebb tájékoztatást és viszonteladói szerződésmintát az alábbi elérhetőségeinken:
Email: info@skyshield.hu
Mobil: +36 70 377 5347
Telefon: +36 (1) 347 1237