SkyShield

GpsGate Személykövető alkalmazás Android rendszerű telefon készüléken

GpsGate Személykövető alkalmazás Android rendszerű telefon készüléken

Tudni szeretné, hol tartózkodnak gyermekei? Szeretné biztonságban tudni szeretteit? Az állandó gyermekfelügyeletet túlzásnak gondolja? Aggódik, ha gyermekét hagyta elmenni egy idegen helyre? Belefáradt abba, hogy hívogassa és ellenőrizze hollétéről?

GpsGate Személykövető alkalmazás Android rendszerű telefon készüléken

Az Android nyomkövető alkalmazás, a profi és láthatatlan személy- és gyermekfelügyelet biztosít Önnek.

Mobilkövető rendszerünk használatával nyugodt lehet hozzátartozói felől, hiszen a GPS nyomkövető alkalmazás segítségével folyamatosan követheti útvonalukat, tartózkodási helyüket.

A rendszer használata rendkívül egyszerű: mindössze egy alkalmazást kell feltelepíteni a megfigyelni kívánt személy telefonjára. A telefon műholdas jelek segítségével előre beállított rendszerességgel elküldi a gyermek pontos helyét, amit ön megtekinthet a térképen, valós időben követheti a megtett útvonalát.

Android nyomkövető alkalmazás

A SkyShield Magyarország Kft 2010- ben jelent meg GPS alapú járműkövető rendszer és CRM, ERP, Logisztikai optimalizáló programok fejlesztésével a KKV szegmensben.

Az értékesített rendszerek használatával teljes kontroll gyakorolható a járművek felett. A nap 24 órájában pontos információt nyújt arról, hogy a járművek milyen sebességgel, merre járnak, éppen állnak vagy haladnak, ill. mennyi a pillanatnyi üzemanyag-fogyasztás. A rendszer folyamatosan biztosítja a felügyeletet a jármű tulajdonosának, így kiszűrhető az esetleges nemkívánatos magáncélú használat, továbbá pontos munkaidő és üzemanyag elszámolás készíthető a kapott adatok alapján.

A rendszerfelület továbbfejlesztése tette lehetővé, hogy mobil applikáció segítségével személyek felügyeletét is biztonsággal elláthatjuk.

A platform havi használati díja 1 telefonszám követése esetén 5-6 gombóc fagyi árával megegyező (1 200,- Ft)

Android nyomkövető alkalmazás

Első lépések

Szerződéskötés után

  • Szerződéskötés a SkyShield Kft-vel a rendszerfelület használatára
  • Android rendszerű készülékre telepíteni kell a GpsGate Tracker alkalmazást a Google Play Áruházból.
  • A telepítés után a Google Play-ben nyissa meg az alkalmazást.
  • A telefonszám regisztrálása
  • Regisztrációt követően lehetővé válik, hogy a készülék automatikusan beállítva csatlakozik a GpsGate Serverre, és a műholdas követésnek köszönhetően láthatóvá válnak a megtett útvonalak, megállások.
  • A pozíció adatokat a rendszer offline állapotban is rögzíti, internethez csatlakozva pedig betölti azokat, és megjeleníti a kezelőpanelen, mely elérhető bármilyen okos eszközről felhasználói név és jelszó megadása után.